Hjem > Kostymer > Dame kostymer >> > Halloween >

Batgirl
Batgirl
Batgirl
 
Flere bilder:


Batgirl kostyme for voksne. Tøff svart drakt med gult belte og batman merke på brystet. Maske, tilbehør til å ha på armene samt dekke til skoene (slik at de blir seende ut som på bildet) følger med på kjøpet. Kle din motpart ut som Batman eller Robin. Les mer under.

Pris: Kr699.00


Størrelse*:
X-Small (mer info over)
Small (mer info over)
Medium (mer info over)

Ant:
Mer informasjon
 

Batgirl kostyme for voksne. Tøff svart drakt med gult belte og batman merke på brystet. Maske, tilbehør til å ha på armene samt dekke til skoene (slik at de blir seende ut som på bildet) følger med på kjøpet. Kle din motpart ut som Batman eller Robin og bli det perfekte par! Vennligst merk at masken skiller seg noe fra vist maske på bildet. I tillegg er piggene på armpynten svart, ikke gul som på bildet.

Merk at kostymen er litt stor i størrelsen. Velg derfor den minste størrelsen om du er i tvil om hvilken størrelse du skal velge.

Kostymen kommer i følgende størrelser:
  • X-small

  • Small
  • Medium

    PS. Denne kostymen er litt stor i størrelsen


Snitt score: 4 of 5 Total Reviews: 16 Din kommentar her. Spørsmål på e-post.

  1 av 1 personer synes kommentaren under var bra
 
Størrelse January 14, 2015
Skrevet av: Annonym person  
Jeg bruker mellom S og M til vanlig, hvilken størrelse bør jeg da ha i dette kostymet?:-) og hvor lang tid eg leveringstiden til Kvinnherad/Hordaland? SVAR FRA  KUNDESERVICE: Denne er stor i størrelsen, så hvis du er i tvil om hvilken størrelse du skal ha, så velg den minste. Leveringstiden til Kvinnherad er 2-3 dager med "rask levering"

Synes du denne kommentaren var bra?

  0 av 1 personer synes kommentaren under var bra
 
Stor i str October 30, 2014
Skrevet av: Silje til Sandnes  
Kjemperask levering!
Bruge vanligvis str S-M, men tok denne i str XS pga stor i størrelse. Og stor i størrelsen var den! Kjolen henge som ein sekk, og armedekkene var løse. Tenke jo at mennesker som bruge str s-xs ishe kan bruga denne! =p Men kostymet var ishe så gale ellers=) Det einaste som var for stramt var skodekket rundt lårene. Masken var heilt grei =) Fullt brukbart! (Men måtte riva opp skodekket for å få de over lårene;p

Synes du denne kommentaren var bra?

  0 av 1 personer synes kommentaren under var bra
 
Epic bra! September 1, 2013
Skrevet av: Maria Magdalena til Nordland  
Bruker normalt M og kjøpte dette i S. Var nervæs for at det ikke skulle passe, men det ble helt perfekt. Er ganske stor over bysten men det ble heller ikke noe problem da stoffet har litt stretch. Et minus er at skjørtet er ikke langt nok till å fungere som skjørt.Det er veldig kort så man må nok påregne noe i tillegg.

Synes du denne kommentaren var bra?

  0 av 0 personer synes kommentaren under var bra
 
Ang størrelse August 4, 2013
Skrevet av: Lena  
Jeg bruker vanligvis L/XL altså 42-44. Vil jeg passe M?  SVAR FRA KUNDESERVICE: Ja,  velg den minste størrelsen om du er i tvil om hvilken størrelse du skal velge.

Synes du denne kommentaren var bra?

  1 av 1 personer synes kommentaren under var bra
 
Kult kostyme!! December 13, 2012
Skrevet av: Annonym person  
Veldig fornøyd med kostymet og for en rask levering!! Helt supert. Stemmer at det er litt stort i str så jeg er veldig glad jeg bestilte S. God jul :)

Synes du denne kommentaren var bra?

View All Customer Reviews