Hjem > Kostymer > Dame kostymer >> >

Havfrue kostyme
Havfrue kostyme
Havfrue kostyme
 
Flere bilder:


Havfrue kostyme for voksne. Blått kjole formet som en havfrue med lekre detaljer. Hode og armpynt følger med på kjøpet. Perfekt om du skal følge Kong Neptun på fest! Se mer info under.
Pris: Kr699.00


Størrelse*:
XS/S (mer info over)
M/L (mer info over)

Ant:
Mer informasjon
 
Havfrue kostyme for voksne. Blått kjole formet som en havfrue med lekre detaljer. Hode og armpynt følger med på kjøpet. Perfekt om du skal følge Kong Neptun på fest!

Snitt score: 4 of 5 Total Reviews: 2 Din kommentar her. Spørsmål på e-post.

  0 av 0 personer synes kommentaren under var bra
 
Lengde og bevegelighet January 14, 2015
Skrevet av: Annonym person  
Vil kostymet bli for langt for en på 160 cm? Er den vanskelig å bevege seg i? Takk på forhånd :) SVAR FRA KUNDESERVICE: Nei, størrelse XS/S bør passe fint til deg. Det går fint å bevege seg med den på.

Synes du denne kommentaren var bra?

  0 av 0 personer synes kommentaren under var bra
 
str på denne June 12, 2012
Skrevet av: christina til trondheim  
Jeg er en s/m til vanlig og tenkte kanskje den skulle være liten liten i str så tok M/L derfor og  pga at jeg har ganske store bryst(var redd det skulle bli for trangt der) .
Skjørtet gikk greit men overdelen ble aaaltfor stor. det er også vanskelig å gjøre så mye dette selv, selv om det e rkorsett insnevring- det hjalp jo ikke når den var så stor. Heldigvis er de såppas seriøse her at jeg fikk bytte da:) så all ære til dem for det! Thumbs up!  :) ang selve kostyme er det kjempevakkert og morsomt! :)

Synes du denne kommentaren var bra?