Hjem > Superhelter >

Ny Batman kostyme
Ny Batman kostyme
Ny Batman kostyme
 
Flere bilder:


Kostymen for alle superhelter! Batman kostyme for voksne. Svart helkroppsdrakt, hette/maske, kappe og gult belte følger med på kjøpet. Skodekke til å ha over leggene og skoene (som vist på bildet) følger også med. Bli festens største helt med denne kostymen.
Pris: Kr849.00


Størrelse*:
Medium (mer info over)
Large (mer info over)
X-large (mer info over)

Ant:
Mer informasjon
 
Kostymen for alle superhelter! Batman kostyme for voksne. Svart helkroppsdrakt, hette/maske, kappe og gult belte følger med på kjøpet. Skodekke til å ha over leggene og skoene (som vist på bildet) følger også med. Bli festens største helt med denne kostymen. Kostymen er fra filmen "The Dark Knight"

Kostymen kommer i følgende størrelser:
  • Medium
  • Large
  • XL

Snitt score: 2 of 5 Total Reviews: 1 Din kommentar her. Spørsmål på e-post.

  0 av 0 personer synes kommentaren under var bra
 
Dårlig kvalitet October 28, 2014
Skrevet av: Tarjei Koglin  
Jeg har i dag mottatt mitt Batman kostyme som jeg bestilte fra dere. Jeg er svært misfornøyd. Utformingen og generell kvalitet er mye dårligere og ligner overhode ikke på bildene som er på deres side.

Både belte, maska og brystpartiet er både stygt og ser ut som det har blitt laget i hastverk. Spesielt bryst partiet på kostymet er jeg misfornøyd med, hvor på bilde er det tettsittende og sitter bra, mens den jeg fikk er boblete, sitter dårlig og ser rett og slett teit ut. Kragen butter mot halsen også, noe som er ubehagelig.

Detaljene og kvaliteten på belte er mye dårligere også kontra hva dere fremstiller på bildene deres, dette gjelder maska også.

Om ikke det er nok presterte dere å sende det andre kostymet jeg bestilte til Jessheim istedenfor Nannestad hvor jeg bor, det har jeg ikke henta ennå. Men utfra kvaliteten på Batman kostymet har jeg ikke høye forventinger til hvordan det ser ut. Dette var nok første og siste gangen jeg bestiller noe fra dere.

Synes du denne kommentaren var bra?