Hjem > Kostymer > Dame kostymer >> > Pirat >

Søt sjørøverkjole
Søt sjørøverkjole
Søt sjørøverkjole
 
Bli en pirat babe med dette kostymet! Sjørøver kjole med dødnighode bete i livet. Rødt /sort assymetrisk skjørt i flere lag og matchende hårbånd.Kortermet hvit overdel med piratflagg form på kragen. Det perfekte kostymet til pirat festen!
Pris: Kr249.00


Størrelse*:
Small (mer info over)
Medium (mer info over)
Large (mer info over)

Ant:
Mer informasjon
 
Bli en pirat babe med dette kostymet! Sjørøver kjole med dødnighode bete i livet. Rødt /sort assymetrisk skjørt i flere lag og matchende hårbånd.Kortermet hvit overdel med piratflagg form på kragen. Det perfekte kostymet til pirat festen! Sverd og øyelapp kan kjøpes separat. Støvler er ikke inkludert.
Kostymen kommer i følgende størrelser:
  • Small
  • Medium
  • Large

Snitt score: 2.5 of 5 Total Reviews: 2 Din kommentar her. Spørsmål på e-post.

  0 av 0 personer synes kommentaren under var bra
 
Dårlig kostyme October 22, 2012
Skrevet av: Annonym person  
På bildet ser kostymet helt fabelaktig ut. Men vart ganske så skuffet da jeg åpnet pakken for å se på kostymet. Er ikke i nærheten så fin å lik som den viser på bildet! For det første er det en hel drakt som har en utrolig stygg form. Det man kanskje tror å ser er et belte, men det som er greia er at det er sydd sammen i drakta så det blir ikke den "puff" formen å innsving i midjen som man ser at det er på bildet. Etter min mening syns jeg det blir feil å lage en "lik" drakt, som ikke ligner flekken på det som er avbildet.

Synes du denne kommentaren var bra?

  1 av 1 personer synes kommentaren under var bra
 
ok kostyme October 19, 2012
Skrevet av: Annonym person til rena  
kostymet var fint, men vær obs på  at str  ikke er spesielt stor.er ganske 'tight'.       blir nok å sende inn igjen min...   hele kostymet 'sitter sammen'

Synes du denne kommentaren var bra?