Hjem > Kostymer > Dame kostymer >> > Pirat >

Svart pirat jente
Svart pirat jente
Svart pirat jente
 
Flere bilder:


Eksklusiv svart pirat kostyme for voksne. Svart og lys gul/gull pirat kjole og jakke. Hatt følger med på kjøpet. Sko og strømper er ikke inkludert. Kjolen er litt kort, kombiner gjerne med tyllskjørt eller strømpebukse hvis du synes den blir lårkort. Se info om størrelse under.
Pris: Kr309.00


Størrelse*:
Small (mer info over)
Medium (mer info over)
Large (mer info over)

Ant:
Mer informasjon
 
Eksklusiv svart pirat kostyme for voksne. Svart og lys gul/gull pirat kjole og jakke. Hatt følger med på kjøpet. Sko og strømper er ikke inkludert. Kjolen er litt kort, kombiner gjerne med tyllskjørt eller strømpebukse hvis du synes den blir lårkort. Kjolen er noe stor i størrelsen, se beskrivelse av størrelsene under.

Kostymen kommer i følgende størrelser:
  • Small
  • Medium
  • Large

Snitt score: 3.5 of 5 Total Reviews: 2 Din kommentar her. Spørsmål på e-post.

  0 av 0 personer synes kommentaren under var bra
 
Passelig fornøyd October 20, 2016
Skrevet av: Maria  
Denne kjolen er kjempekort (!!), og jeg er 167 cm høy og bruker small (bestilte også small). Ellers ser hatten mer ut som en vanlig stor, svart hatt med gule blonder rundt, og ikke en pirathatt. Kjolen har god kvalitet. Når det gjelder levering fikk jeg den 2 dager etter bestilling - kjempefornøyd med dette.

Synes du denne kommentaren var bra?

  1 av 1 personer synes kommentaren under var bra
 
Piratkostyme September 28, 2012
Skrevet av: Elisabeth til Røros  
Jeg fikk denne tre/fire dager etter jeg bestilte den, så er fornøyd med leveransen. Men ble skuffa da jeg åpnet den. Jakken og kjolen er sydd sammen til ett plagg, og tøybiter stikker litt ut over alt, den mangler fasong. Også stor i størrelse, veldig mye stretch på, så bestill en str for lite ;) Min ble veldig mye bedre når jeg sydde den inn, så den er ganske fin!

Synes du denne kommentaren var bra?