Hjem > Kostymer > Herre kostymer >> > Cowboy >

Wild West Cowboy
Wild West Cowboy
Wild West Cowboy
 
Flere bilder:


Flott, autentisk cowboy kostyme med brun/hvit mønstret poncho, tøff lysebrun vest som henger sammen med skjorten under og sort halsbånd.Cowboyhatt og pistol kan kjøpes separat. Se ut som en ekte western cowboy med denne kostymen! Se video nedenfor.
Pris: Kr649.00 Utsolgt.


Størrelse*:
Medium (mer info over)

Utsolgt.
Mer informasjon
 
Flott, autentisk cowboy kostyme med brun/hvit mønstret poncho, tøff lysebrun vest som henger sammen med skjorten under og sort halsbånd.Cowboyhatt og pistol kan kjøpes separat. Se ut som en ekte western cowboy med denne kostymen!

Kostymen kommer i følgende størrelser:
  • Medium

Snitt score: 5 of 5 Total Reviews: 1 Din kommentar her. Spørsmål på e-post.

  1 av 1 personer synes kommentaren under var bra
 
En manns October 23, 2012
Skrevet av: Ole Sundal til Bergen, Norge  
Fantastisk kopi av "Blondie" sin stil fra klassikeren The Good The Bad And The Ugly. Anbefaler alle mannfolk til å etterligne tidenes western helt, Clint Eastwood!Har lett overalt etter noe som ligner, og her har de faktisk nesten en eksakt kopi, selv om ponchoen egentlig er litt grønnere. Ser frem til å teste den og ha som pynt på hyllen. Veldig bra produkt. Kunne kanskje solgt pistolbeltet og den skjorten han har også, og et par cowboyboots, men det kan alltids bli skaffet andre steder. Det viktigste er med i bestillingen! :D

Synes du denne kommentaren var bra?