Hjem > Kostymer > Unisex kostymer > Kigu >

Cheshire katten
Alice i Eventyrland katten
Alice i Eventyrland katten
 
Flere bilder:


Kle deg ut som Cheshire katten fra Alice i Eventyrland. Drakt som passer voksne. Rosastripete helkroppsdrakt med hette formet som et hode. Hetten har ører, samt brodert munn, øyne og værhår. Drakten er laget av kvalitets fleece. Den er myk og behagelig å ha på seg. Denne drakten blir fort en favoritt, enten det er på festen eller om du bare skal slappe av på sofaen! Mer info nedenfor.

Pris: Kr1,299.00
Tilbudsvare Kr999.00


Størrelse*:
One-size (mer info over)

Ant:
Mer informasjon
 
Kle deg ut som Cheshire katten fra Alice i Eventyrland. Drakt som passer voksne. Rosastripete helkroppsdrakt med hette formet som et hode. Hetten har ører, samt brodert munn, øyne og værhår. Drakten er laget av kvalitets fleece. Den er myk og behagelig å ha på seg. Denne drakten blir fort en favoritt, enten det er på festen eller om du bare skal slappe av på sofaen!
Kostymen kommer i følgende størrelser:
  • Kostymen kommer kun i en størrelse som passer alle. Kostymen skal være posete - det er det som gjør den deilig å ha på seg samtidig som den er morsom å se på! Selv om du er 150 cm eller over 185 cm, så vil den passe deg bra! Kostymen er 110 cm lang fra nakken til skrittet.

Hva synes du? Skriv en annonym kommentar! Klikk her
Har du spørsmål om produktet (størrelse, leveringstid o.l.) send oss en e-post isteden.