Dårlig tid? Hent på vårt lager i Oslo Les mer.

Kostymer til halloween, karneval og temafester & kostymetilbehør

Partykostymer.com er et norsk selskap som holder til på Haslevollen, i Oslo. Vi sender ut alle våre ordre fra Oslo og vi poster nye ordre hver eneste dag. Selskapet er registrert i Brønnøysund-registeret og har organisasjonsnummer: 941 019 463 (Festmagasinet Standard).

Vi tilbyr:

Et stort utvalg party- og festartikler som kostymer, masker, parykker, hatter og mye mer

som er relatert til fester, markeringer og begivenheter av ulike slag, som

karneval, temafest, bursdag og halloween!

På halloweenfesten, med din nye halloweenkostyme, så du feire halloween på stilfult vis takket være Partykostymer.com! Med hundrevis av kostymer og halloweentilbehør for alle, vel, det vil si alle som leter etter sin 2016 halloween kostyme, superhelt kostyme, cowboy kostyme, gangster kostyme eller kanskje hippie kostyme, så er Partykostymer.com det naturlige valget for alle som handler på internett. På Partykostymer.com kan vi love deg et stort og bredt utvalg av ulike kostymer for kvinner og menn - gi beskjed om du ikke finner kostymen du leter etter - forhåpentligvis kan vi hjelpe deg med å skaffe den.

Partykostymer.com har lang erfaring med Internett- og distansehandel. Vi leverer det produktet du har bestilt raskt og billig. Bestill før kl 12.30, så sendes din ordre fra oss samme dag. Det er også mulig å hente din kostymebestilling på vårt lager. Ved problemer er kundeservice tilstede for deg!