Hjem > Kostymer > Herre kostymer >> > Cowboy >

Oppblåsbar cowboy
Oppblåsbar cowboy
Oppblåsbar cowboy
 
Flere bilder:


Oppblåsbar cowboy kostyme for voksne. Selve hesten blåses opp og dine bein plasseres i bakbeina på hesten. De blå benene med lyse sko som "sitter oppå" hesten er falske og henger sammen med delen som blåses opp. Les mer nedenfor.
Pris: Kr589.00


Størrelse*:
One-size (mer info over)

Ant:
Mer informasjon
 
Oppblåsbar cowboy kostyme for voksne. Selve hesten blåses opp og dine bein plasseres i bakbeina på hesten. De blå benene med lyse sko som "sitter oppå" hesten er falske og henger sammen med delen som blåses opp. Passer perfekt om du skal på cowboy- og indianerfest.

Cowboyhatt (ikke den som vist på bildet men en enklere versjon) samt enkelt skjerf til halsen følger med på kjøpet. Cowboyvest er ikke inkludert.

MERK: Du trenger 4 stk AA-batterier til denne kostymen. Dette følger ikke med på kjøpet. I tillegg trenger du en liten stjernetrekker for å åpne pakningen der batteriene skal sitte. Batteriholder samt vifte som blåser opp drakten plasseres tett i hullet bak på ryggen. Viften skal ligge der så lenge du bruker kostymen. Selve batteripakken kan festes i stroppen på livet. Justerbare stropper i livet og bena sørger for å holde luften ""inne i kostymen"".
Kostymen kommer i følgende størrelser:
  • Kostymen kommer i størrelse "one-size"
  • Les mer om de ulike størrelsene her

Snitt score: 5 of 5 Total Reviews: 1 Din kommentar her. Spørsmål på e-post.

  1 av 1 personer synes kommentaren under var bra
 
Supermorsom kostyme January 25, 2011
Skrevet av: Øystein Hole til Kongsvinger  
Når vi først fikk den til å fungere, var dette en supermorsom kostyme. Få noen til å hjelpe deg med viften og gi ikke opp med en gang - den vil fylles raskt med luft om du gjør det på den riktige måten.

Viften må være på hele tiden mens du bruker kostymen, men jeg synes akkurat det bare var fett - hadde mye moro hele kvelden!!

Synes du denne kommentaren var bra?