Hjem > Superhelter >

Supergirl drakt
SuperGirl drakt
SuperGirl drakt
 

Bli festens tøffeste super heltinne! SuperGirl drakt for voksne. Tøff og stilig drakt i blått og rødt. Blå topp og en metallic rødt skjørt samt kappe. Gull bånd rundt magen samt på toppen av leggdekkene. Supergirl logo på brystet. Kostymen er generelt litt stor. Les mer under.

Pris: Kr599.00


Størrelse*:
X-Small (mer info over)
Small (mer info over)
Medium (mer info over)
Large (mer info over)

Ant:
Mer informasjon
 

Bli festens tøffeste super heltinne! SuperGirl drakt for voksne. Tøff og stilig drakt i blått og rødt. Blå topp og en metallic rødt skjørt samt kappe. Gull bånd rundt magen samt på toppen av leggdekkene. Supergirl logo på brystet. Kostymen er generelt litt stor i størrelsen, og skjørtet litt kort.

Selve skoene er ikke inkludert, men det følger med såkalte "boot top"/"støveltrekk" eller overtrekk i gull og rødt (som du ser på bildet). Disse drar du over skoene og leggene slik at det ser ut som på bildet. Under har du dine egne sko (disse blir ikke synlige). Passer perfekt sammen med superman/supermann eller noen av de andre superheltene!

Kostymen kommer i følgende størrelser:
  • X-small

  • Small
  • Medium
  • Large


Snitt score: 4 of 5 Total Reviews: 20 Din kommentar her. Spørsmål på e-post.

  1 av 1 personer synes kommentaren under var bra
 
Nettopp kjøpt October 15, 2016
Skrevet av: Annonym person  
Fikk den nettopp i posten, og jeg er SUPER fornøyd! Den er nesten finere i virkeligheten enn på bilde og den sitter perfekt på! Det eneste problemet er at jeg ikke kan bøye meg,  siden den er veldig kort bak, så må bruke en shorts under. Anbefaler XS til de som er XS-M :))

Synes du denne kommentaren var bra?

  0 av 1 personer synes kommentaren under var bra
 
Størrelse?? January 14, 2015
Skrevet av: Annonym person  
Hei! Jeg lurte på hvilken størrelse dere anbefaler meg. Jeg er 94cm rundt bysten og 84cm rundt midjen. Håper på kjapt svar! SVAR FRA KUNDESERVICE: Vi anbefaler størrelse medium til deg.

Synes du denne kommentaren var bra?

  0 av 0 personer synes kommentaren under var bra
 
Størrelse January 14, 2015
Skrevet av: Annonym person  
Hei. Jeg er veldig usikker på hvilken størrelse jeg skal velge. 86 ca ved bryst og 70 ca med midje. Hva vil dere anbefale meg? SVAR FRA KUNDESERVICE: Du burde velge small.

Synes du denne kommentaren var bra?

  1 av 1 personer synes kommentaren under var bra
 
SuperGirl November 1, 2013
Skrevet av: Marita G. Pedersen til Haugesund  
Veldig fornøyd med dette kostymet. Bestilte det på en fredag, og fikk det på onsdagen etter. Utrolig god service! Bruker 36-38 til normalt i klær og bestilte i S, men burde hørt på annonsen som sa at de var store i størrelsen, XS hadde nok passet bedre da den var litt stor rundt magen og beltet var for for stort. Skjørtet hadde akkurat passelig lengde:)

Synes du denne kommentaren var bra?

  0 av 1 personer synes kommentaren under var bra
 
Størrelse October 28, 2013
Skrevet av: Charlotte til Lillehammer  
Hei! Jeg bruker vanligvis small, og målene mine er 64cm over midjen og 83 over brystet. Kommer jeg til å passe størrelse xs? Og hvis jeg bestiller i morgen 25.10 før 13. vil det komme frem til Lillehammer med normal frakt innen torsdag 31.10? SVAR FRA KUNDESERVICE: Denne kostymen er litt stor i størrensen, så vi anbefaler størrelse XS til deg. Vi leverer på to dager.

Synes du denne kommentaren var bra?

View All Customer Reviews