Hjem > Superhelter > Supermann >

Superman deluxe
Superman deluxe
Superman deluxe
 
Flere bilder:


Supermann deluxe drakt for voksne. Blå og rød drakt med den legendariske "S"'en på brystet som gjør at du ser ut som en ekte superhelt! Kappe følger med. Legg merke til musklene på mage/bryst som gjør at du ser ekstra sterk ut! Les mer under.
Pris: Kr799.00
Tilbudsvare Kr639.00


Størrelse*:
Small (mer info over)
Medium (mer info over)
Large (mer info over)

Ant:
Mer informasjon
 
Supermann deluxe drakt for voksne. Blå og rød drakt med den legendariske "S"'en på brystet som gjør at du ser ut som en ekte superhelt! Kappe følger med. Legg merke til musklene på mage/bryst som gjør at du ser ekstra sterk ut! Overtrekk til sko (som vist på bildet) som gjør at alt matcher.

Kostymen kommer i følgende størrelser:
  • Small
    Medium
    Large


Snitt score: 5 of 5 Total Reviews: 1 Din kommentar her. Spørsmål på e-post.

  1 av 2 personer synes kommentaren under var bra
 
Flott drakt. Rask levering. October 7, 2011
Skrevet av: Emil til Molde  
Bestilte denne drakten mandags kveld. Onsdag ettermiddag kunne jeg hente den på posten. Utrolig rask levering! Drakten svarte absolutt til forventningene. Likte spesielt "vaskebrett-magen". :-) Etter å ha sjekket størrelseguiden bestilte jeg en størrelse mindre enn jeg bruker til vanlig, og det var jeg glad for. Den er litt stor i størrelsene. Og siden en slik drakt skal være litt tettsittende bør den ikke være for stor. Eneste minus er kanskje prisen. Nesten 700,- inkl. frakt er i det meste laget.

Synes du denne kommentaren var bra?