Hjem > Kostymer >

Svart tett 2nd skin
Svart tettsittende "second skin" drakt
Svart tettsittende helkroppsdrakt
 
Flere bilder:


Svart tettsittende helkroppsdrakt for voksne. Helkroppsdrakt som du trer inn i med glidlås på ryggen. Hodemasken kan åpnes fra under haken og dras over hodet om du ønsker å spise/drikke. En liten matchende veske/belte følger med. Se video nedenfor.

Pris: Kr399.00


Størrelse*:
Medium (mer info over)
Large (mer info over)
X-large (mer info over)

Ant:
Mer informasjon
 

Svart tettsittende helkroppsdrakt for voksne. Helkroppsdrakt som du trer inn i med glidlås på ryggen. Hodemasken kan åpnes fra under haken og dras over hodet om du ønsker å spise/drikke. En liten matchende veske/belte hvor du kan oppbevare småsaker følger også med på kjøpet. Kan også brukes som catsuit.

Kostymen kommer i følgende størrelser:
  • Medium

  • Large
  • XL


Snitt score: 5 of 5 Total Reviews: 1 Din kommentar her. Spørsmål på e-post.

  1 av 1 personer synes kommentaren under var bra
 
viktig ærend :P October 4, 2011
Skrevet av: Annonym person  
lurer litt på hvordan kostyme er, hvis man må   ha et viktig ærend på do, på fester og slikt blir det som regel noen turer til frøken porselen, hvordan er kostyme designet på dette stadiet? er det en glidelås eller åpning nedentil også ? eller må hele kostyme av og på ved et toalettbesøk :P


SVAR FRA KUNDESERVICE: Dette er dessverre ikke kostymen som er best egnet til toalettbesøk ;-). Det er glidlås på ryggen som må ta ned, for så å fjerne kostymen fra overkroppen. Det er ingen åpning eller glidelås nedentil.

Synes du denne kommentaren var bra?